GRAFO ADRIA D.O.O. GRAFO ADRIA D.O.O. 
11070 Novi Beograd
Bulevar Mihajla Pupina 10

tel: 060/333-9855

E-mail: goran.papic@grafoadria.rs
http:// www.grafoadria.rs
godina osnivanja: 2015
broj zaposlenih: 2
direktor: Goran Papić

t.r. 170-0030057394000-42
delatnost:
Nudimo proizvodni program vrhunskih proizvođača u svim segmentima grafičke industrije. Nudimo kompletna rešenja naših partnera. Omogućujemo snažnu tehničku podršku i permanentno usavršavanje. Imamo višegodišnje iskustvo u polju ofset, digitalne i flekso štampe. Vršimo analiziranje tržišta i savetovanje kupaca, kao i konstantno praćenje trendova i inovativnih rešenja u grafičkoj industriji.

DURST - flatbed roll to roll mašine za štampu veliog formata, mašine za etikete (ink-jet tehnologije). Vrhunski brend u tehnologiji štampe širokog formata, izuzetna pouzdanost i stabilnost.
ZUND - svetski poznat proizvođač digitalnih katera -CNC mašine - sa vrhunskim softverom koji imaju primenu u POS/POP industriji, kartonaži .... Švajcarska preciznost, vrhunski dizajn i robusnost.
DATALINE - softversko (MIS) rešenje MultiPress za ofset i digitalnu štampu. Predstavlja krucijalno rešenje za svaku štampariju jer integriše sve administrativne, komercijalne, finansijske i logističke poslovne procese zajedno sa proizvodnjom i menadžmentom u jedinstven i moćni upravljački alat.
ENGVIEW - programski paket razvijen za potrebe dizajniranja i izrade kartonske ambalaže i POS/POP stalaka. Podržani materijali su karton, lepenka, PVC i slojeviti ploćasti materijali. Možete kreirati kutiju, kartonski stalak između 1700 predložaka ili dizajnirajte sami.
ZACHINI - Italijanski proizvođač, već je generacijama poznat u izradi vrhunskih mašina za sve faze tvrdog poveza. Nastavljajući tu tradiviju kvalitete i inovativnosti, Zachini je pod brendom REVOBOX lansirao novu liniju uređaja, za potrebe ambalažne industrije, namenjenih poluautomaskoj i potpuno automatskoj izradi luksuznih kutija koje su, osim luksuznog dizajna i kvalitetne izrade, dodatno pogodne za ambalažnu industriju zbog svog specifičnog dizajna koji omogućuje jeftiniji transport i praktično skladištenje.
VIVID - Britanski proizvođač visokokvalitetnih uređaja za laminaciju namenjenih malim i srednjim štamparijama - Single Side i Roll Laminatori za male i velike formate, digitalni kateri, automatske i poluautomatske doradne mašine koje objedinjuju nekoliko operacija - sečenje, bigovanje, savijanje i perforaciju, mašine za laminaciju i nanošenje metalizizanih folija ....
MORGANA - Britanski proizvođač robusne i pouzdane doradne opreme koja zahteva veoma malo prostora u odeljenjima dorade. Proizvodni asortiman uključuje automatske i stone mašine za bigovanje, produkcione savijačice i produkcione multifunkcionalne doradne mašine, uvez klam žicom, UV lakiranje.
GRAFOTRONIC - Jedna od vodećih kompanija koja izrađuje mašine za doradu etiketa iz rolne. Odlikuju se izuzetnim dizajnom, modularnošću i mogućnošću da u skladu s potrebama kupaca budu posebno prilagođene. Vrhunska automatizacija i implementacija najnovijih tehnologija u proces rada mašina dovela je Grafotronic na poziciju jednih od najpouzdanijih i najpraktičnijih repšenja u polju dorade etiketa iz rolne.
CERM - softversko (MIS) rešenje za integrisane radne procese dizajnirana posebno za sektor etiketa I ambalaže. Sa sedištem u Belgiji CERM posluje globalno I lokalno opslužuje svoje kupce.U partnerstvu sa nizom glavnih proizvođača mašina I doradne opreme razvili su celokupna rešenja za etiketni I ambalažni program.
F SERVICE - lepilice za stalke I kutije za POP/POS programe
PLAMAC -UV flatbed I roll to roll printeri, Kineski proizvođač širine 2-3,2 m.

 Štampaj !