ODMORI SE D.O.O. 
11080 Zemun
Makedonska 2A

tel: 011/373-00-78
fax: 011/373-00-78
E-mail: office@odmorise.com
http:// www.stampabeograd.com
direktor: Svetozar Kolesar
kontakt osoba: Svetozar Kolesar 063/340-322 (za izradu sajtova) Petar Kolesar 064/1201-355 (za štampu i prodaju)
delatnost:
Kreiranje grafičkog i vizuelnog identiteta firmi kao i realizacija štampe u svim tehnikama. Prodaja i štampa promotivno-reklamnog materijala (sito, tampon, ofset, digitalna). Sečenje na kateru, izrada reklama i brendiranje. Štampa na svim tvrdim i mekim materijalima u tehnici sito i tampon štampe. Štampa na svim vrstama tekstila - direktna i indirektna. Izrada lake kartonske ambalaže, svi knjigovezački poslovi, mek i tvrd povez kao i ambalaža. Izrada natron kesa sa upredenom natron ručkom u svim dimenzijama, izrada kunstdruk plastificiranih kesa sa pamučnom ručkom.

WEB dizajn i programiranje
WEB razvoj je mnogo više nego samo WEB dizajn. WEB razvoj uključuje izradu internet prezentacija, izradu dinamičkih sajtova i internet aplikacija, redizajn postojećih, održavanje sajtova, pravljenje programa za ažuriranje, razvoj e-commerce aplikacija

Izrada WEB sajtova
Naša delatnost je izrada WEB sajtova različitih nivoa složenosti, od najjednostavnijih statičkih sa samo nekoliko strana sa ili bez dinamičkih elemenata (vesti, kontakt forma, galerija slika), preko kompanijskih i WEB i WAP portala, online prodavnica, do potpuno dinamičkih internet sajtova i WEB aplikacija.
WEB prezentacija obezbeđuje prisutnost na globalnoj Internet mapi sveta i u današnje vreme teško je naći kompaniju koja nema WEB sajt. U zavisnosti od veličine same firme, oblasti delovanja i značaja koji pridaju ovom vidu poslovanja razlikuju se i same prezentacije.

 Štampaj !